search icon

Top stories

Ето как посрещнаха Саното и Диляна на Островът на стоте гривни (Снимки)

Диляна Попова и Александър Сано

Първи кадри от тайнственото място, където ще се снима "Островът на стоте гривни" показа водещият Александър Сано.

Hotnews.bg видя, че актьорът, който ще бъде лице на приключенското риалити заедно с красивата Диляна Попова, пътува цели две дни до локацията, която от bTV пазят в пълна тайна. Дългият полет обаче показва, че състезанието, което трябва най-сетне да детронира "Игри на волята" като лидер в ефира е на другия край на света. Посрещането пък е повече от гостоприемно-всеки от екипа на Островът получи дълъг шал за врата си, вместо традиционните за известни туристически дестинации като Индия гердани от живи цветя.

Попова, която е запалена пътешественичка и редовно почива на Малдиви, Сейшели и така нататък, не се изнерви от дългия полет и спокойно заспа в самолета на турските авиолинии. Усмивката на бившата Асен Блатечки не слиза от лицето й, защото от близо 10 години тя не е била плътно на малкия екран и Островът е нейното дългоочаквано завръщане.

"Тръгвам. Пътят ще е дълъг, но славен.Пожелайте ми здраве и сполука, тези две така хубави български пожелания", информира Сано преди двудневния полет. Първи благопожелания му изпратиха Луиза Григорова и Ваня Щерева. Не липсваха обаче и разочаровани от решението на актьора да стане лице на риалити предаване: "Пожелавам ти само кино и театър, може и поетите малко. Без безсмислени риалитита за пари! Много Икари, златни палми и мечки".

Свързани новини