Най-новото телевизионно предаване – „Скрита самоличност“ е създадено в САЩ през 2006 г. под името Identity и досега е излъчено в над 20 държави, В Италия, от която продуцента Маги Халваджиян черпи най-голямо вдъхновение, понеже майка му живее още там, а той е прекарал младежките си години, се превръща в истинска сензация с 12 сезона и над 1000 епизода до момента. Шоуто ще изпита инстинктите и способността за безпогрешно първо впечатление и на българската публика, а рамо до рамо в разследването на участниците ще бъде любимият актьор и водещ Герасим Георгиев – Геро.

Във всеки епизод един играч се изправя пред осем мистериозни персонажи и списък с техните професии или други интересни факти от техните биографии. Участникът трябва да прецени кой факт или професия за кого се отнася в преследване на голямата награда от 100 000 лева. По време на разследването най-важните оръжия, необходими за победата, ще бъдат логиката и интуицията. Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкова повече нараства паричната награда, която може да спечели. Но по регламент може и да загуби, ако не разпознае съответния участник. Всичко това превръща „Скрита самоличност“ в едно увлекателно телевизионно разследване, на което дължи и огромния си зрителски успех.

Продуцент на „Скрита самоличност“ е продуцентска компания „Глобал груп“, която стои зад успеха на хитовите предавания „Като две капки вода“-предаване, което също е взето от Италия. Водещ на конкурентното "Островът на стоте гривни" е Александър Сано, пише Hotnews.bg=