search icon

Звездите

Миглена Ангелова във възторг от Галена

Галена и Миглена Ангелова

Позабравената водеща Миглена Ангелова участва в клип на Галена и по всичко личи, че много й е харесало.

„За всички „интелектуалци“, чийто „интелект“ стига до необмисленото мултиплициране на мантрата, че попфолкът е виновен за липсата на високоинтелектуални произведения в съвременна България – този пост е специално за вас. Факт е, че толкова професионализъм на едно място, колкото при заснемането на частта с моето много скромно участие в клипа на Галена, отдавна не бях срещала.

От грима и организацията до работата и професионалната дисциплина на самата Галена, на режисьора, на оператори и осветители – всичко беше перфектно. Нямаше глезотии и избиване на всевъзможни комплекси, нямаше звездеене. По време на снимките потъвах в очите на Галена и имаше такова прекрасно усещане за човешко разбиране и единение, че мога да бъда само безкрайно благодарна за тези мигове. Благодарна съм и на себе си, че не принадлежа и никога няма да пожелая да принадлежа към отбора на псевдоинтелектуалците“, обясни избора си Ангелова.

Галена издаде нов албум с девет песни, а самата тя е автор на текста на една от тях. Hotnews.bg публикува само малка част от него, която все едно е писана от първолаче: „Музика като чуя, викам си алелуя, три дни яли и пили, яко се веселили“.

Свързани новини