search icon

Звездите

Саното отиде във Филипините на хлад

Александър Сано е водещият на новото приключенско риалити „Островът на 100-те гривни“

Александър Сано намира време за социалните мрежи, докато снима като водещ "Островът на 100-те гривни" във Филипините.

Актьорът се ожали, че на другия край на света е твърде топло-37 градуса и препоръча на феновете си да не забравят да пият вода в топлото време. Той обаче е изпуснал новината, че и България е в плен на тропическа жега и времето хич не се различа от това във Филипините, като изключим високата влажност, видя Hotnews.bg.

„Тука е по-зле, стига мрънка“ – коментира с усмивка Весела Бабинова, чийто съпруг Владимир Зомбори ще е водещ на новия сезон на "Гласът на България".„И в София е толкоз, но Вие имате океан“ – добавя друг потребител на Инстаграм.

От два дни у нас могат да бъдат измерени температури от 43 градуса, така че Сано си живее направо на хлад във Филипините. Там обаче съществува и друг проблем-земетресенията. Трус с магнитуд 7,1 по Рихтер разлюля Филипините в четвъртък сутринта. Това съобщават от Националния център за земетресения, цитирани от ДПА. Епицентърът на труса е бил край бреговете на Минданао с дълбочина 630 км. Това е вторият по големина остров във Филипините. Няма информация за щети или жертви от труса. Филипините се намират на Тихоокеанския огнен пръстен, който е известен с високата си сеизмична активност,

Свързани новини