search icon

Top stories

Азис погнуси във фитнеса

Азис не е във форма, но не пропуска да си показва телесата.

Фолк певецът Азис погнуси последователите си, като показа че няма елементарни хигиенни навици, когато ходи на фитнес.

Изпълнителят на "Хабиби" публикуваа видео, в което демонстрира колко е мързелив на тема фитнес. Накратко той показа как му се налага да ходи да спортува, но не му е най-любимото занимание.

"Хайде с мен на тренировка! Вече съм се запътил към фитнеса, не че много ми се ходи. Започвам леко по-леко, да влизам във форма... Добре, че е студено тук вътре... Изморително си е, не мога да кажа, че ми е едно от най-любимите неща, но няма начин. Гледам с по-лесните упражнения да мина, но май няма да стане", избълва на един дъх Азис докато тренира на уредите в спортанта зала.

Това, което възмути и погнуси аудиторията обаче е начина, по който фолкаджията тренира, а именно гол до кръста, без тениска или потник върху себе си. По този начин телесищата му се отъркват по всички кожени гарнитури на уредите и за всеки следващ, който тренира след него, ще се наложи да "попива" потта, която се е ляла от костинбродския славей по време на тренировката.

Ако на Азис толкова му се е искало да тренира гол в спортната зала, то най-елементарното нещо е да слага кърпа на всеки уред, който ползва. По този начин ще избегне всякакви свои потни отпечатъци по оборудването.