search icon

Интимно

Бонбонова жени Елвира от "Ергенът 1"

Елвира Далакова на мониското си парти

Eлвира Далакова позната на зрителите на bTV от първи сезон на "Ергенът", имаше прекрасно моминско парти преди сватбата, която ще бъде на 10 август в Пловдив.

„Партито беше предвидено за събота и неделя в Хисаря, но една приятелка ме покани на дискотека в петък вечерта. Оказа се, че другите момичета са там и купонът започна. Танцувахме до 5 и половина сутринта“ – сподели Елвира пред LadyZone.bg.След 2-3 часа сън всички отиват във вила в Хисаря, където една от приятелките й, фотограф, се е подготвила за професионална фотосесия.

Украсата във вилата е дело на всички приятелки на Елвира, включително и на други две участнички в "Ергенът" – Зори Джи и Благовеста Бонбонова, която обаче не присъства заради планирана почивка. В една от игрите-изненади бъдещата булка трябва да намери последователно 10 скрити пръстена, като накрая стига до телевизор, на който вижда видео послание от годеника й Алек, сестра й, която живее в Ирландия, и други приятели.

В същото време е и ергенското парти на Александър, който работи в английска фирма, развиваща изкуствен интелект. Елвира и Алек се сгодиха през пролетта на 2023 г. в Дубай.

„За сватбата всичко е готово. Роклята ми е от Измир, Турция. Водещ и певица на сватбата ще е Крисия от "Ергенът" 2. Шаферки ще бъдат Венета и Благовеста, също участнички в романтичното риалити, както и други две приятелки“ – разказа ни Елви, която работи като маркетинг и ПР специалист в пловдивски вестник.

Свързани новини