search icon

Съдби

Без купон за ЧРД на Меган

Меган Маркъл

Меган Маркъл - съпругата на принц Хари, празнува 43-ия си рожден ден

Според лайфстайл издания, тя ще го отбележи в тесен семеен кръг или на вечеря с близки приятели. В следобедните часове по американската телевизия Си Би Ес беше излъчено интервю с Меган и Хари. Акцент в него беше работата на фондацията им, основана преди 4 години. Една от основните ѝ цели е подобряване на онлайн средата, предаде БНТ.

Бившата актриса Меган Маркъл се ожени за принц Хари - по-малкият син на британския крал Чарлз III през 2018 година. Две години по-късно, двойката, която носеше титлата херцози на Съсекс, се отказа от кралските си задължения и се премести в САЩ. Меган и Хари имат две деца.

За добрия външен вид на Маркъл се грижи диетолог, който работи с нея още преди сватбата. иетологът Габриела Пийкок разработила система за хранене и тренировъчен режим за херцогинята. Според Пийкок Меган не вярвала в новите модни диети, а предпочела да се довери на доказани методи за отслабване. Основата на всичко била богата закуска и намаляване на приема на въглехидрати за обяд и вечеря.

Диетологът споделя още, че много от нейните клиенти, включително и херцогинята на Съсекс, са включили в диетата си зелен сок: „Зеленият сок е чудесна алтернатива на кафето. Той ободрява, стартира храносмилателните процеси в организма и потиска глада за дълго време. Може да се направи с ябълки, спанак, лимон и джинджифил и да се подслади с горски плодове или бадемово мляко“.

Свързани новини