search icon

Интимно

Меган обясни защо искала да се самоубие

Меган Маркъл

Заради бруталния тормоз на социалните мрежи, през 2021 г. Меган Маркъл обмисляла самоубийство.

Това разкри тя по време на интервюто си с Хари, излъчено по CBS Sunday Morning. В него тя обсъди новата програма на фондация Archewell - The Parents Network за подкрепа родители, чиито деца са били травмирани заради използването на социални медии. По този повод водещата попита Меган за думите ѝ през март 2021 г. в разговор с Опра Уинфри, че „просто не иска повече да е жива". От думите на Маркъл стана ясно, че отчаянието й е било свързано с „тормоза и злоупотребата, които изпитвах в социалните медии и онлайн" и че познава разликата между нейния опит и този на децата, засегнати от токсични ситуации в интернет.

След което допълни, че никога не би искала някой друг да се чувства така и някой друг да прави такива планове. Както и че никога не би искала останалите да не вярват на този човек.

„Когато сте преминали през някакво ниво на болка или травма, вярвам, че част от нашето лечебно пътуване – със сигурност част от моето – и това е способността да бъдем открити и честно да говорим за този проблем", обясни Меган. „Ако доверяването на това, което съм преодоляла, ще спаси някого или ще насърчи някого в живота му, искрено да го провери, а не да разчита на външния вид, всичко ще е наред - обясни още тя. - Тогава си заслужава дапонеса удар за това, което съм казала."

Свързани новини