search icon

Звездите

Рекорд! Ники Василковски води времето сам цели 17 дни

Ники Василковски обича да съобщава прогнозата от различни краища на България.

Синоптикът Ники Василковски извърши истински подвиг в мирно време, като води прогнозата за времето по Нова телевизия цели 17 дни без почивка съвсем сам.

Единственият мъж сред красавиците на телевизията започна маратона си още на 26 юли вечерта, видя Hotnews.bg. Сутринта на 26 юли прогнозата съобщи Никол Станкулова, която после замина на море заедно със семейството на Гергана Малкоданска. На екран остана само Василковски, който се включваше както от студиото, така и от площадки на открито от язовири или места, опожарени от огнената стихия. Едва вчера вечерта Станкулова се върна на екран с тен, за който всеки зрител може да й завижда.

В момента синоптици на Нова телевизия са само Василковски и Станкулова. Второто дете на Гергана Малкоданска още в началото на тази година навърши 2 години и нейната майчинство със сигурност е изтекло преди месеци. Тя обаче живее като принцеса с богатия си съпруг и явно няма намерение да продължи да рецитира прогнозата за времето. Мъжът й -интериорният дизайнер Алекс Ковачев също бил против тя отново да дава дежурства рано сутрин и късно вечер. Той има дъщеря и син от Малкоданска, както и пораснала щерка от предишна връзка. Мъжът на синоптичката е луд по нея и угажда на всичките ѝ капризи.

В конкурентната bTV нямат проблемите с липсата на персонал в Нова. Там има ново попълнение от двама млади синоптици, които съобщават прогнозата след новините в 17 часа. Сутрин и вечер продължават да се редуват Стаси Цалова, Натали Трифонова и Боби Лазаров.

Свързани новини