search icon

Top stories

Приятели разделили Мария Бакалова и Валери

Валери и Мария се отказаха от любовта си.

Мария Бакалова и Валери Григоров са разделени. Мълвата тръгна преди дни, но вече е потвърдена от семейството.

И в момента Валери и Мария живеят разделено - той в София, тя в САЩ. Причина за разлъката между двамата не била конкретна, а по-скоро свързана с хора около тях, които се намесвали във връзката им и я правили неприемлива. Според част от обкръжението на двамата решаващ бил и фактът, че Валери не обича да пътува и мъжествения му характер все повече се съпротивлявал на това да се "мъкне с Мария навсякъде като неин паж".

Григоров имал лични планове за своето развитие и не харесвал това, че трябва да е "като допълнение" към кариерата на изгората си, която вече е със статут на холивудска звезда. Валери не е искал да живее в сяната на любимата си и това е натежало за раздялата им, пише България Днес. Властната майка на Григоров - шампионката ни по стрелба Мария Гроздева, също се намесвала във връзката им и това създавало напрежение в отношенията между влюбените, твърдят близки.

Мълвата за раздялата им тръгна преди дни, когато актьорът Андрю Гарфийлд, известен с ролите си в "Спайдърмен", бе уловен в опасна близост с Мария Бакалова. Родната холивудска гордост и звездата бяха засечени на вечеря на която демонстрираха, че изглежда не са само приятели. Мария и Гарфийлд бяха засичани и преди време да се хранят на една маса.

Репортери отблеязват, че това се случило в Торонто и двамата не се притеснявали да позират пред фоторепортерите заедно. След Торонто младата актриса се връща в Ирландия, където снима новия си филм, а след това лети за Лос Анджелис, за да подпише договор за нов комерсиален филм с популярни актьори. Дали с нея ще бъде и Андрю, предсоти да видим.