search icon

Top stories

Азис го направи след Джулиана Гани

Азис лъщи с новите си аксесоари.

След като Джулиана Гани шокира последователите си с нов тунинг на зъбите си т.нар. вампирски зъби, които са супер актуални сред популярните личности и Азис се качи на гребена на вълната.

Азис демонстрира новите си зъби, направени от известен зъболекар. Този тип вампирска усмивка е особено популярен в момента, особено сред известни личности по света.

Джулиана Гани беше първа сред родните звезди.

Това е нова тенденция в денталната естетика, като първата, която изяви желание да си направи подобна усмивка, беше Джулиана Гани, въпреки че все още не е предприела тази стъпка.

Изпълнителят на "Сен Тропе" публикува във видео в мрежата крайния резултат от посещението му при стоматолога. За подобрението Азис избрал сребърни зъби, които да се насложат върху неговите кучешки зъби.

"Хаха, чудя се дали белите зъби нямаше да са по-подходящи... но и така са готини.""Ай, жива да не бях... изглеждат добре, но дали нямаше да са още по-готини, ако бяха бели, а не сребристи?""Боже, пази - ужас!", бяха част от коментарите по повод новата придобивка на фолкаджията.