search icon

Top stories

Летящ старт за „Колко ми даваш?“ по bTV

Кака Лара и Ути Бъчваров

Дебютът на най-новото гейм шоу в ефира на bTV – „Колко ми даваш?“ с Флорина Иванова привлече телевизионната аудитория в четвъртък вечер с много динамика, хумор, изненади и неочаквани обрати и донесе отлично настроение на всички пред екраните.

Играта на звездния тандем кака Лара и Ути Бъчваров прикова 29,2% от цялата телевизионна аудитория в часовия слот 22:00-23:00 часа на 19 септември. Nova e назад по брой зрителите по това време, което е напълно лочигно-там вървят новините, а после поредното повторение на сериала "Ченгетата от края на града", припомня Hotnews.bg. Ути и Лара се изправиха пред шестима напълно непознати сред които машинен инженер, танцьор на фолклорни танци, участник в първото издание на „Хит минус едно“ и всестранно развита личност, която вижда в бъдещето. Двамата се справиха добре със задачата и спечелиха 5 250лв., която според правилата на играта отива за публиката в студиото.

В петък вечер друг звезден и забавен тандем ще провери уменията си в познаването на точната възраст на непознати за тях хора. Колоритните Фънки и Коцето, „които се пели дуети по време на Троянската война“, ще се изправят срещу кукер, българската Барби, автор на хайку и много книги на религиозна тематика и други.

Свързани новини