search icon

Съдби

Кичка и Панайот се сдобриха след 2 години

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова емоционално прости на колегата си Панайот Панайотов и дори се разплака в студиото на „Преди обед”.

Панайот й изпя любовна песен, в която се казва, че я обича, такава каквато е, а после поиска прошка:„Невъздържан бях. Искам това да ми остане като урок за цял живот”, каза той. Изненаданата Бодурова веднага му прости и призна, че певците са твърде емоционални и избухливи хора.Панайот й изпя любовна песен, в която се казва, че я обича, такава каквато е, а после поиска прошка:„Невъздържан бях. Искам това да ми остане като урок за цял живот”, каза той. Изненаданата Бодурова веднага му прости и призна, че певците са твърде емоционални и избухливи хора.

„Винаги съм твърдяла, че Панайот е един прекрасен изпълнител”, категорична бе тя.

Скандалът между двамата избухна през лятото на 2022 година. Тогава Панайот Панайотов оповести, че към концерта на колежката му в Бургас няма интерес от страна на публиката, затова и той няма да се появи на сцената в Летния театър. Панайотов обясни още, че преди месец и половина получил покана за участие във въпросния концерт.

Казал своите условия и Кичка Бодурова ги приела. Съвсем изненадващо, без да му се обади, а със съобщение във вайбър му написала, че отказва участието му. Стана ясно, че певецът е излъгал за мижавия интерес, когато публиката изпълни театъра. После Кичка обясни, че той поискал да му се платят разходите за гориво и хотелската стая в Бургас, отделно от хонорара, който трябвало да вземе.

Конфликтът за една туба бензин ескалира, като изпълнителят на „Шопкиня” дори записа песен „Мижав интерес” с Криско, която се превърна в провал. „Не мога да пропусна, че човек с име на тракторист и талант на такъв, може да си позволява да коментира жена и артист като мен!", обяви тогава ядосаната Кичка. След две години обаче двамата заровиха томахавките в студиото на „Преди обед”.

Свързани новини