search icon

Съдби

Блатечки не иска дете от новата

Асен Блатечки с Елеонора

Асен Блатечки е по-влюбен от всякога в банковата управителка Елеонора, която има две деца като него.

"С някои хора си пасваш много. Или както казва Калин Врачански - кликнахме си. Абсолютно си паснахме във всичко. Имаме еднакъв вкус за музика, за храна, за забавление, за филми. Имаме и еднакво чувство за хумор. И двамата се шегуваме. Това, че децата ни си паснаха, беше голяма изненада - и дъщерите, и синовете ни си станаха веднага приятели“, разказа в свое интервю за NOVA Блатечки.

Синът на актьора от Диляна Попова Борил казва за сина на Ели - Сашко, че е братът, за когото цял живот мечтае.„Те са страшна любов и наистина са много смешни и непрекъснато ни забавляват. На секундата се сработиха“. Блатечки и половинката му са изключително щастливи, че децата им се разбират толкова и правят връзката между родителите си още по-гладка и безпроблемна. Въпреки цялата идилия актьорът е категоричен, че с любимата му не планират да имат общо дете.

„Не, не. Стига толкова“, смее се Асен.

Щастливото семейство е прекарало незабравимо лято, а Асен най-накрая е успял да си почине и е отделил цели 20 дни, за да релаксират на родното Черноморие.

„Много хубаво си изкарах, бяхме 20 дни с Ели и децата и беше супер яко. Преди Созопол, на къмпинга, имаме каравана. Точно пред нашата каравана са пльоснали надуваем аквапарк и малко ни прецакаха гледката, но децата се възползваха“, разказва Асен и уточнява, че той също обича подобни атракциони, но този път не се е възползвал, защото е предпочел да си почива.

Свързани новини