search icon

Звездите

Мадона се крие под корона

Мадона влезе забулена с черен воал на дефилето на „Долче и Габана" по време на седмицата на модата в Милано.

Певицата не само бе покрита с дантелеления воал, но и бе нахлупила златна корона с кристали върху него в тон с рокля с корсет. Колекцията на прочутите стилистисъчетаваше различни епохи, отдавайки почит както на емблематичната визия на Мадона от турнето “Blonde Ambition” през 90-те години, така и на блясъка на Холивуд от средата на 20-ти век. Най-забележителната препратка към Мадона беше обновената версия на нейния прочут конусовиден сутиен, първоначално проектиран от Жан-Пол Готие.

Колекцията, озаглавена ''Италианска красота'', беше посветена на стария Холивуд и класическата Италия, с много влияние от страна на ''Материалното момиче''. Емблематичният конусовиден сутиен на Мадона от турнето ''Blonde Ambition'' през 1990 г. първоначално е създаден от Жан Пол Готие. Dolce & Gabbana преосмислиха този могъщ символ на женската власт и сексуалната революция.

Присъствието на Мадона на събитието, заедно с топ модела Наоми Кембъл, беше силно напомняне за нейното дългогодишно влияние върху модата. Шоуто завърши с емоционален момент, в който дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана се прегърнаха с Мадона на подиума, утвърждавайки я като муза и символ на културната революция.

Това е втора поява на изпълнителката на Седмицата на модата за този месец. На 10 септември тя присъства на дефилето на Luar в Ню Йорк, където носеше високи токчета, на които трудно успяваше да се задържи.

Свързани новини