"2023... Каква година! Даде ми много любов, много тежки моменти и една сбъдната мечта." Плеймейтката направи собствена равносметка за отминалата година и констатира, че изминалата година е била тежка за нея. Но все пак е успяла да събдне и една своя мечта. И тя е, че на 36 г. тя забременя отново. А новината анонсира в типичния за нея стил - с атрактивна полугола снимка от плажа.

"Две сърца в едно тяло", написа тогава красавицата. "Мечта, за която се борих упорито и тази мечта нямаше да бъде реалност без подкрепата на моя герой, моя човек. Нямам търпение да видя как тази мечта расте, усмихва се, обича и да бъде добър човек."

Николета Лозанова и Ники Михайлов са една от най-популярните звездни двойки на България. Двамата са заедно от много години, като през това време имаха и временни раздели. След връзка с известна манекенка, а след това и фолк певица, двамата отново се събраха и заживяха заедно. Николета Лозанова има дъщеря от бившия си приятел Валери Божинов. Никол е родена на 1 април 2012 година, припомня Woman.bg.