search icon

Любопитно

Ето ги първите кадри от новата "Бригада Нов дом"

Калин Евтимов

Водещата Мария Силвестър сподели екзотичен черно-бял кадър от първия снимачен ден на сезон 7 на „Бригада Нов дом“.

„Нямам търпение да гледам. Лека работа ви желая на теб и на бригадата“ – коментира неин последовател в Инстаграм, а друга потребителка добави „Прекрасна сте, Мария! И създавате, с чувство“. Бригадирът Калин Евтимов, познат първоначално на зрителите на bTV от "Фермата" 8, също сподели снимки.

„Започваме поредното предизвикателство. Няма да е лесно, но пък защо трябва да е сложно. Тайната на успеха е в мотивацията“ – написа Калин, трикратен шампион на България по хандбал.

За него това ще бъде втори сезон като бригадир в предаването, което помага на хора в нужда. „Направихме много мащабни ремонти и работихме здраво, защото бяхме мотивирани да направим хората щастливи. С Мария добре се сработихме. Харесвам чувството й за хумор, но не знаех дали е само за пред камера. Впоследствие се оказа, че не мога да й смогна на хумора.

Много добър екип направихме и усетихме емоциите на предаването, магията да видиш реакцията на хората. Накрая винаги забравяхме колко сме уморени“ – така Калин обобщи края на снимките на предишния сезон.В него се включиха да помагат и съпругата му Анна Захарова, която е украинка, както и дъщеричката им Карина, припомня "Лейдизоун".

Свързани новини