search icon

Интимно

Дъщерята на президента с коремче във филма на Гунди

Дарина Радева (вдясно) с Мина Каукова. Снимки: Борис Славков

Както Hotnews.bg вече писа във филма "Гунди – легенда за любовта“ участва и дъщерята на президента Румен Радев Дарина.

Филмът на режисьора Димитър Димитров ще залее с емоции киносалоните в България от 18 октомври. Дни преди официалната премиера в киносалоните в цяла България „Гунди – легенда за любовта“ ще бъде представен на живо в гр. Пловдив. Официалната галапремиера ще се проведе на 11.10. в комплекс С.И.Л.А., в компанията на екипа на продукцията и целия актьорски състав. В София билетите за премиерата в зала „Арена“ бяха изкупени преди месеци.

Редом до главните актьори Павел Иванов (Гунди) и Александра Свиленова (Лита) застава Дарина Радева. Тя изпълнява ролята на приятелката на Лита Мими, която първа й разказва кой е Гунди. Във филма двете забременяват по едно и също време, но ролята на Дарина е съвсем епизодична. „Гунди – легенда за любовта“ проследява живота на големия спортист – от срещата му с Величка Маркова – Лита, до трагичния 30 юни 1971 година.

В основата на сценария са неразказани досега истории от личния живот на Георги Аспарухов и неговата най-голяма любов – съпругата му Лита. Сценаристът Емил Бонев говори десетки пъти не само с нея, но и със сестрата на футболиста, всички негови съотборници и дори случайни познати. Бонев от осем години се опитва да направи филм за легендарният левскар. С помощта на компанията „Междинна станция“ на Иван Христов и Андрей Арнаудов лентата „Гунди – легенда за любовта“ е вече факт и си заслужава гледането.

Свързани новини