search icon

Звездите

Мадам Мулти с най-желания мъж на планетата

Дарина Павлова

Вдовицата на Илия Павлов Дарина отпразнува рождения ден на най-желания мъж на планетата Микеле Мороне.

Микеле Мороне е роден на 3 октомври 1990 г. в малко италианско селце в обикновено семейство, но днес той е успешен актьор, модел, певец и моден дизайнер. Той придоби популярност с участието си в любовния филм "365 дни", който е създаден по книгата на полската писателка Бланка Липинска. След участието му в тази история високият 1, 90 м италианец стана любимец на много жени по света, включително и в България и заслужи титлата най-желан мъж на планетата. Красавецът, който е баща на две момчета, бе във България, за да снима филма "Подчинение", в който той си партнира с Меган Фокс.

На снимачната площадка у нас брюнетът е придружаван от трима души антураж, сред които е и новата му приятелка – 20-годишната Моара Сорио, която е финансов консултант. В лентата Фокс играе ролята на жена робот, която е взета от самотен баща (в ролята е Микеле Мороне) да поддържа домакинството и се грижи за детето. В един момент обаче, изкуственият интелект решава, че грижите не стигат и започва да убива.

Дарина Павлова от години е близка с шефовете на Ню Бояна, където се снимат всички чужди продукции у нас. Покрай филма се е сближила и с Мороне, който отпразнува 34-ия си рожден ден.

Свързани новини