search icon

Съдби

Богданска още храни Петканов

Даниел Петканов и Алекс Богданска

Дани Петканов може и да се разведе по свое желание с бившата си жена Александра Богданска, но продължава да се възползва от найната слава.

Бившият Луд репортер, който няма нищо общо с образа си от миналото на забавен и интересен събеседник, използва лицето на екс съпругата си, с която се разведе след дългогодишна връзка и едно дете-Габриел. Той прибягна до снимка на моделката, за да покаже как жените изглеждат по време на брака и как -след това. Явно амбициозната и оправна Алекс ще продължи да храни флегматичния си бивш, па макар и само чрез снимките си, които той ползва безплатно, видя Hotnews.bg.

Петканов използва моделска снимка на Богданска, която прекроява през собствения си образ, за да покаже, че всъщност тя не изглеждала така добре, колкото е сега след развода им. Двамата имаха доста бурна връзка с множество раздели и събирания, но накрая Петканов реши да сложи окончателна точка на отношенията им. Двамата имат и син - Габриел, който вече е на шест години. Сега Александра Богданска има нова любов в живота си, дори в светските среди се заговори, че живеят заедно с певеца Мартин Светломиров. А Даниел Петканов още не е намерил своята половинка в живота.

Петканов откровено похвали новия мъж в живота на бившата си половинка Алекс.

"Ние споделяме едно прекрасно родителство. Алекс има човек до нея, за което аз много се радвам, защото това, което съм гледал отстрани, хората изпитват една ревност към партньора на техния бивш партньор. Момчето е страхотно, аз съм щастлив, че тя е намерила този човек и това ни дава едно спокойствие двамата да се радваме на настоящия момент, да си гледаме детето", обясни Дани в ефир.

Свързани новини