Преди няколко месеца заради рождения ден на Нова телевизия, медията излъчи стари свои предавания, сред които и "Биг Брадър". Сериозно време бе отделено на сватбата между Богданска и Даниел Петканов. Церемония бе на живо през октомври 2017 година, а булката бе облечена в рокля, напревена от Мегз, която също бе в къщата, припомня Hotnews.bg. Между тогавашната красива и естествена булка и днешната водеща обаче има огромна разлика. Най-видимата е в носа, който Алекс си оперира, още докато живееше с Петканов.

Бившето семейство клъцна носовете си заедно в Турция преди три години, като Богданска държеше хирурзите да оправят гърбицата й, която ни най-малко не се забелязва на снимките от сватбата. Още преди сватбата богданска наля и по 300 кубика в бюста си, така че на церемонията в къщата на "Биг Брадър"не е съвсем натурална. След раждането на сина Габриел тя отново напълни пазвата си.

Най-видими са подобренията по лицето, с които тя не престава. Богданска има далеч по-изразени скули, брадичката й вече не е така заоблена и с меки очертания, както преди, веждите й имат съвсем различна форма и според специалисти тя е резултат от микроблейдинг, устните също са надути, макар и с мярка, а не като на други родни звезди, които имат склонност да прекаляват с хиалурона. Той все пак е достатъчно, за да не се виждат зъбите й, които също са избелвани. Филърите в бузите й пък стават все по-отчетливи и скоро бузите на манекенката ще бъдат отсечени като с бръснач.