search icon

Съдби

Новата синоптичка на Нова в изпитателен срок, може да си тръгне като при Гала

Деница Стоянова със семейството

Вече седмица миската Деница Стоянова съобщава прогнозата по време на Нова телевизия.

Инфлуенсърката, която иначе споделя много лични моменти в социалните мрежи, обаче досега официално не се похвалила, че е завладяла национален ефир. Причината, че все още е на изпитателн срок и може да не остане постоянно в телевизията, разбра Hotnews.bg. От Нова не са изгуби надежда Гергана Малкоданска да размисли и да се върне в прогнозата, макар тя да предпочита да развива бизнеса на мъжа си, вместо да става в 4.00 часа сутринта, за да е навреме за сутрешен блок.

Това е причината в официалния сайт на телевизията сред лицата й къдрокосата плевенчанка да фигурира заедно с Ники Василковски, Никол Станкулова и Лора Георгиева, която излезе в майчинство. Засега в този сайт името на Стоянова не фигурира.

След като лятото работиха само Станкулова и Василковски, като последният бе дежурен от сутринта до вечерта цели 17 дни, шефовете се навили да пробват нов човек. Деница хал-хабер си няма от метеорология, но така беше и с Никол, и с Гергана, да не говорим за манекенката Нора Шопова, която пък се прехвърли в БНТ и после се отказа да става телевизионерка. Засега Стоянова се справя добре с прогнозата, но дали ще получи щатно място все още е рано да се каже.

Тя вече има печален опит с кратък престой при Гала, където уж бе обявена като наследничка на Ромина Андонова, но само за седмица. Затова сега само стиска палци да получи заветното място, но това може и да не се случи като Малкоданска размисли или Георгиева роди и се върне скоростно. Деница Стоянова започва кариерата си на модел през 2009 г., когато печели титлата Мис България. Тази победа отваря врати за нея, което води до успешна кариера като модел на агенция Visage.Социалните медии изиграха значителна роля в издигането на Деница до славата. Тя използва платформата, за да сподели моменти от личния си живот, включително времето си с двете си дъщери и съпруга си, футболиста Михаил Александров, когото познава от близо 14 години.

Свързани новини