search icon

Top stories

Ето ги всички участници в Биг Брадър

"Биг Брадър" се завърна в програмата на Нова.

Big Brother се завърна вчера вечер от 21:30 часа в ефира на NOVA.

Новият сезон събира 16 личности в най-известната къща в България, които ще трябва да делят един покрив в продължение на два месеца. Ето кои са те:

Атижа иска да е истинска поп фолк дива. Тя е живяла дълги години в САЩ, a в България я връща любовта ѝ към чалгата. Не крие, че е имала пластични корекции и се е подложила на процедурата BBL-изсмукване на мазнините от тялото и имплантирането им в дупето. Какво всъщност крие обаче тя?

Анджела е един от най-популярните еротични модели в България. Тя е бисексуална и има връзка с жена. Тя ще е истински провокативна в Къщата, но крие и тъжна история, която ще докосне много от зрителите.

Николай е млад мъж с висока самооценка. Бившият разносвач на храна смята, че всяка жена може да е негова и е кандидат за това да се “разпише” първи в Къщата. Дали обаче дамите няма да го приземят?

Виктор е от Бургас и се определя като “батка”. Повече от фитнеса обича само красивите жени. Носи душа на поет и пише стихове. Дали ще намери дама в Къщата, на която да направи литературно четене?

Теодора e бивша гимнастичка. Приятелите ѝ я наричат Беба. Сърцето ѝ свободно и не изключва да намери любовта в Къщата.

Животът на Георги прилича на Теленовела. Златните му ланци са най-скъпото нещо за него. След тях най-много обича Лили Иванова и жена си. Той пее и ще носи много настроение в къщата.

За Ивон Hotnews.bg вече разкри, че е родена като мъж и си е направила операция за смята на пола. От 27 години живее в Монако. Баща й е българин, а майка й е микс от унгарка и испанка. Живяла е в няколко страни по света и може да се похвали с редица звездни приятелства, както и със страстна целувка с Енрике Иглесиас. Приятели са ѝ Флавио Бриаторе и Силвио Берлускони. Сама призна, че обожава шкембе чорба с много чесън. Определя се като много амбициозна и харизматична и е категорична, че е постигала всичко в живота си с много труд.

Пламен Гърдев е баща на победителката от Hell’s Kitchen Александра Гърдева, която стана национално известна, след като върна розата на Виктор в първия сезон на "Ергенът". Живее дълги години в САЩ с младата си жена, където е познат като DJ Пацо. Работил с най-големите наши фолкаджии като Азис. Дал 40 хиляди долара за мотор и е сигурен, че ще стигне на финала в играта.

Красивата Ванеса няма нито една корекция по себе си и е напълно натурална. Тя печели конкурса "Мис Плевен" преди години, но избира да бъде сериозен професионалист, а не пхросто миска. В момента учи право. Успява да си купи собствено жилище в София напълно сама, с което много се гордее и има собствен бизнес.

49-годишният готвач от София Радостин има собствен ресторант. Той вярва, че има много силен морален компас. Не е сигурен дали Къщата е правилното място за него, но е решил да тества себе си. Участва в "София-ден и нощ", така че няма как да е непознат на продуцента на Брадъра Краси Ванков, който направи сериала.

Веселка на 24 години от Ботевград, която работи като инфлуенсър, plus size модел и... касиерка в хипермаркет. Тя иска да мотивира и други момичета със закръглена фигура да се показват без притеснение, но роклята, която бе избрала за появата си я превърна в най-коментираната съквартирантка в социалните мрежи. Не харесва жени, които се продават за пари, но познава Анжела преди влизането в Къщата.

34-годишният Марио е бръснар и пее в църковен хор, завършил е Семинарията и се надява един ден да стане свещеник. Има ежко детство с майка шизофреничка и баща, който решава да го остави в дом за деца.

Петър от Враца, който живее на Канарските острови, се превърна веднага в най-мразения съквартирант, защото предпочете да получи своя багаж и остави останалите без гащи и грим. Оправданието му, че го е направил заради малката щерка, на която обещал да спи с нейна играчка всяка нощ, може да е просто задача от Биг Брадър или зрител. Защото той е "тайният агент" на зрителите, които могат да му казват какво да прави в къщата. Работи като бранд мениджър и барман, но винаги е съжалявал, че не се е осъществил като футболист.

Кристи е актриса и модел, която се занимава с циркови и бойни изкуства, каскадьорство, йога. Бисексуална, определя се като свободомислеща, много енергична и много интелигентна. Падна като чувал с картофи на червения килим точно пред вратата на къщата, но стана и продължи.

Свързани новини