search icon

Интимно

Маестрото става татко за четвърти път на 55 години

Виктория Готева и Евгени Димитров са заедно от три години.

Евгени Димитров – Маестрото става татко на 55 години.

Новата му булка – водещата на Би Ти Ви Новините Виктория Готева вече е в отпуск по майчинство, а на нейно място се изявява колегата й Росен Цветков, разбра Hotnews.bg. Бившият кадър на БНТ от 2014 година работи в Би Ти Ви, но винаги зад кадър като продуцент. Само веднъж той заместваше Цветанка Ризова като водещ на „Лице в лице“ през лятото, но сега вече го гледаме в емисиите в 06:00, 07:00, 08:00, 09:00, 12:00 часа, като взима и дейно участие в панелната дискусия в сутрешния блок „Тази сутрин“.

Последната емисия, която води Готева, бе на 27 септември, петък, в която се опитваше да крие заобленото си коремче с ръце и лист хартия. В новините водещият трябва да съобщава прав част от случилото се, така че тя не можела повече да крие променената си фигура и била принудена да слезе от екран. Новото попълнение в семейството на Маестрото било и причината нито той, нито жена му да се появят на купона на Би Ти Ви за откриването на сезона през септември, въпреки че колежките на Готева – Виктория Петрова и Лиляна Боянова, уважиха събитието.

Готева води на 27 септември обедната емисия. Снимка: стопкадър bTV

Амбициозната пазарджиклийка също води централните новини в двойка с Ивайло Везенков през лятото, когато Петрова и Боянова са в отпуск, но идващото лято ще дундурка бебе. За да не бъде заподозрян, че идва без съпругата си, празненството не уважи и Маестрото, който отново работи с Би Ти Ви, след като заедно със Слави заряза първата частна телевизия през 2019 година. Сега той е продуцент на новите предавания „Бягство към победата“ и „Коя е тази песен?“, където участва и като музикант.

Заради бурния любовен живот на таткото бъдещите родители панически крият в кой месец е майката и пола на новото попълнение. Двамата се ожениха през лятото на миналата година и така спазиха народното поверие: „Таз година булка, догодина – люлка“. Маестрото има редица връзки зад гърба си, както и три деца от три различни жени.

Свързани новини