search icon

Top stories

Мая проговори за познанството си в Бистра

Бистра и Мая

Една от най-коментираните жени в "Островът на 100-те гривни" Мая показа подготовката си за влизането в предаването и кога точно се е запознала с гимнастичката Бистра, видя само Hotnews.bg.

Всички участници в хитовото шоу имали право само на осем килограма багаж, затова Мая внимателно преценила какво ще й е необходимо. Тя заложила на три вида маратонки, няколко ленени и дънкови панталони, две шапки, няколко вида бански и плисирани къси панталонки. Всички марки, изписани върху дрехите, били старателно заличени, така че не бъдат ползвани като реклама. Мая заложила на водоустойчив куфар-предвидливо решение предвид огромната влага във Филипините.

Най-коментираната тема-били ли са близки Мая и Бистра преди да влязат в "Островът на 100-те гривни" също получи своя отговор: " С Бистра се запознахме на летището, въпреки всички спекулации, че се познаваме от преди шоуто. Пътувахме по двама участници с 1 редактор, който не ни разрешаваме да си общуваме, но успях да щракна няколко селфита", обясни Мая.

Мая тренирала със сухи тренировки по плуване, преди да отлети за Филипините, видя още Hotnews.bg. За да се показва без притеснение с изрязан бански, тя прибягнала до процедура, която премахва целулита, стриите и петната по тялото и стяга мускулите. Прави се поне шест пъти, като цената започва от 160 лева за една процедура.

Свързани новини