search icon

Интимно

Ето как Петков и Маданска издадоха, че са заедно

Венелин Петков и Николета Маданска нямат официален брак.

Венелин Петков и бившата му Николета Маданска си дадоха още един шанс и отидоха семейно на почивка в Сандански с двете си момчета.

Събирането те пазят в пълна тайна, както направиха и с раздялата си през 2022 година. Тя дойде малко след раждането на втория син на двойката Михаил. Брат му Йоан дойде на бял свят през 2020 година в разгара на коронакризата. Маданска, която няма официален брак с бащата на децата си, се изнесе от дома на бившия водещ в софийския квартал „Бистрица“ и се премести при родителите си с децата.

След изтичане на майчинството се върна на работа в първата частна телевизия, от която Петков бе уволнен като шеф на новините преди четири години. Неговото място за кратко зае Антон Хекимян. Петков, който в момента е на 52 години, започна работа като учител на хлапета от първи до пети клас по доста модерната специалност „глобални перспективи“ изцяло на английски език.

След раздялата Петков и Маданска изтриха общите си снимки, но преди няколко дни едновременно публикаваха фотографии на двете си момчета. Тази на Венелин бе черно-бяла и без текст, докато Маданска бе по-обстоятелствена в обясненията си. Именно тя издаде, че семейството е заедно точно на почивка в Сандански в началото на октомври.

Свързани новини