Поп-фолк певицата е записала дуетна песен със собствената си сестра, която вече е в редиците на „Пайнер". Съвсем скоро по телевизия „Планета" ще тръгне и клипа към нея.

Песента се казва „Замръкнала е хубава Яна" и е с фолклорно звучене, което е характерно за творчеството на по-голямата сестра на Преслава Иванина. Всеки момент предстои да се появи и клипа към песента, която ще бъде включена в дебютния албум на каката и ще се издава от чалга-лейбъла на едрогърдата й сестра. В момента Иванина е солистка в оркестър „Извор" в родния им град Добрич, а изявите й са главно по тамошните кръчми.

Преслава представи Иванина за първи път пред публика преди 2 години. Тя се снима в клипа към песента „И когато съмне", която се превърна в хит за 2006 година. През изминалата година Иванина роди дете на съпруга си, с което направи Преслава леля. Сега поп-фолк певицата успя да уреди сестра си да се показва по-честичко по телевизията. Тя многократно ходатайства пред „Пайнер", за да включат Иванина в каталога на тима им, и най-накрая постигна успех. Ива съвсем скоро подписа договор и е в очакване на бъдещите си изяви, пише deltanews.bg.