"Искам да дразня всички темерути, бабички и сдуханяци", които не ме харесват", споделя скандалният Нед. Познатият на зрителите от "Биг брадър" и "Нешоуто на Нед" Найден твърди пред агенция БЛИЦ, че преди броени дни официално е бил поканен на кастинг за водещ, заедно с Ники Кънчев за лайфовете на "ВИП-брадър 3". "Подобна покана си е огромно признание за тъпо копеленце като мен", смее се скандалният Нед. Наистина имам огромното желание да продължавам да дразня от телевизионния екран всички темерути, бабички и сдуханяци, които не ме харесват", заканва се Найден.

- Не мислиш ли, че е крайно време да кажеш защо спряха "Нешоуто на Нед", и то в момент, когато предаването беше с изключителен рейтинг?

- Шефките на GTV ми казаха, че спирането на предаването ни е било наложено от BTV. GTV е телевизия, която е клон на BTV и прави това, което й наредят отгоре. Явно важни кадри на BTV не са харесвали идиотското ни шоу и са наредили спирането му под предлог, че не е подходящо за концепцията на GTV. За мен е ясно, че докато високите постове по телевизиите се заемат от пенсионери по душа и сухари, образи като моя винаги ще бъдат гонени и нежелани.
В никакъв случай не претендирам, че съм се справял страхотно като водещ или пък че съм симпатичен и неотразим, но факт е, че предаването ни имаше страшно много фенове сред младите хора и това лесно може да бъде проверено.

- С коя от простотиите си най се гордееш? И има ли такава, която все още не си осъществил? Става дума за простотиите, които правехте в шоуто.

- К'во ?!? Че аз никога през живота си не съм правил простотии!!! Нямам намерение да правя и занапред!!! (смее се)

- След някои от номерата ви имали ли сте фатални последици? Примерно да стигате до болница, да идва полиция, да скочат да ви бият?

- До болница чак не се е стигало, но е имало няколко кофти контузии и наранявания. Имаше един номер, в който слизахме по задници по стълби. Тоест един от нас сядаше в началото на стълбите, а други двама отдолу го теглеха с въже, така че той да се друска по задник надолу по стъпалата. В това изпълнение аз сериозно изкълчих гъзчето си и три месеца след това не можех да седна спокойно... Казвам ти, копеле, не можеш да си представиш за какъв дискомфорт и болки ставаше въпрос... Иначе четири пъти са идвали полицаи по време на снимки и в два от случаите са ни карали в районното.

- Стана доста близък с Митьо Пищова покрай шоуто? Какъв е той в действителност? Същият ли е, какъвто се представя в медийното пространство? Теб успя ли да те уреди с някоя от неговите бройки или манекенки?

- Еми, че то всички май вече разбраха, че не е точно такъв, за какъвто се представя. Бих казал, че малко преувеличава. Истина е обаче, че е доста забавен и е голям класик. За мен той е много ярък и колоритен образ. Искам, когато порасна, да стана като него!!! Не ме е уреждал никога с никви женки, а ми се струва, че на него самия му е трудно да се уреди...
Все пак малко са жените на този свят, които биха спали с... кит!

- В песента си "No mercy" Слави направи на пух и прах родния светски елит? Дори в клипа присъства и твоят образ под репликата "...в който звезда става всеки идиот"? Обижда ли те това и какво мислиш за Слави изобщо?

- Да, гледах този клип. Не ме обижда, защото аз самият винаги съм се стремял към имиджа на идиотин. Ако трябва да се сърдя, че хората ме мислят за такъв, мога да се сърдя само на себе си. Така или иначе, званието "идиот" е гордост за мен и означава, че съм се справил добре с образа си. Колкото до Славчо, аз му бях огромен фен, преди да се наложи в BTV. Оттогава насам обаче той демонстрира огромен егоцентризъм и самолюбие. Направи ми много лошо впечатление и това, че повечето медийни личности, които оплюва в клипа си "Време Е Някой Да Изхвърли Боклука", преди са били гости в неговото студио и тогава той ги е наричал "приятели". Това може да се определи само като лицемерие, браточка!

- С Пацата от "Биг брадър" също завързахте дружба, но на екран често се карахте и за малко не стигахте до бой? Какви са ви отношенията в крайна сметка?

- Всъщност стигнахме до бой, но извън снимките на предаването и аз леко го попребих. Потече му кръв от гълъбовския нос, разрева се като кльощава и онеправдана женичка. Той до последно се правеше на много отворен и ме обиждаше, но когато влязохме в ръкопашна схватка, се оказа, че далеч не е в категорията ми. Преди бяхме приятелчета, но след този случай вече не сме и ако го срещна някъде, пак ще го плескам!!! 

източник: БЛИЦ / Георги Стоянов