Вместо пищно тържество Трифонов решил да се врече във вярност на избраницата си пред кръг от най-близките му и доверени хора. На подписването и венчавката присъствали сестрата на Слави - Петя, племенникът му Теодор, както и някои от най-близките му хора от „Ку-ку бенд“ и партията „Има такъв народ“. Гостите на събитието наброявали общо 15 човека, пише „Ретро“. Венчавката била извършена в малка църква край София, в делничен ден по настояване на Слави, който се притеснявал да не се разчуе за щастливото събитие и да дойдат папараци.

За да не стане издънка, храмът бил пазен от десетина бодигардове. Същата вечер новосформираното семейство се събрало в много тесен кръг в елитен столичен ресторант с контролиран достъп и частен салон.

„След загубата на майка му Здравка, която почина миналата година, и баща му Тодор, който си отиде през 2017 г., Слави остана сам. Вероятно това е причината най-после да се реши да предложи брак на настоящата си приятелка, с която са заедно от известно време“, коментират от кръга на Трифонов.

В живота на Слави безспорно е имало много жени - първата му голяма любов - актрисата Силвия Лулчева, психоложката Магдалена Ангелова и балерината Мартина Огнянова са само част от дамите, минали през сърцето на Дългия, но въпреки това Слави, който навърши 57 години не се реши да узакони отношенията си с нито една от тях. От друга страна, деспотичният нрав на Трифонов отблъсквал дамите около него и въпреки внушителното му материално състояние те не издържали дълго тежкия му нрав.

„Това е първата сватба на Слави Трифонов. Въпреки че от години е сред най-желаните ергени, а е и милионер, той така и не предложи брак на нито една от жените, с които имаше сериозни отношения. Това, че сега реши да го направи, вероятно е продиктувано от факта, ме остана съвсем сам, а здравословното му състояние не е никак добро. Предполагам, че чисто човешки иска да има човек до себе си“, споделят хора от близкия кръг на Дългия.За избраницата на сърцето му се знае само, че е на 25 години. Младата жена е студентка по маркетинг и двамата са се запознали чрез общи колеги от телевизия „Седем осми“.