Както знаете, в оспорвана битка за вашето одобрение, днес ще се впуснат тримата номинирани. Снощи Милко, Мария и Део не успяха да се спасят от елиминации, което означава, че ще трябва да се защитят в рамките на свое собствено токшоу. Все още не са ясни имената на продуцентите на тримата Съквартиранти. Ицо Хазарта и Саша Антунович успяха да си отдъхнат, защото вашият вот ги остави в Къщата.

Саша Антунович започна деня с голямо притеснение. Той установи, че нещо в хладилника "смърдяло" ужасно. Добре че беше внукът на Тато, за да го успокои.

Днес VIP-овете са в уникално настроение, а най-оборотната фраза в Къщата е "Милко е out!" Досещате се с кого и защо се шегува мъжката половина от Съквартирантите. Особено духовит, както винаги, е Тодор. Той не пропуска да се избъзика както с новата гост-звезда Диана Любенова, така и с "осиротялата" Пипи. Малък Тошко непрестанно демонстрира прословутото си чувство за самоирония. Той се изкодоши дори и с кулинарното си творение - сладкия плодов омлет, като посъветва Део веднага да го изхвърли, за да не плъзне някоя зараза из Къщата. Накрая двамата се съгласиха, че независимо от всичко, деликатесът ставал за ядене - напук на противния си цвят и неугледен външен вид.

На какво ли се дължи веселието в Къщата? Дори и времето е слънчево. Дали свежото присъствие сред звездите - Диана, няма нещо общо с това?!