Петя Дикова разкри пред Ники Кънчев, че си пада по големия син на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева, Христо. Ицо, който е дете на съпруга на Мария - Валери, от първия му брак, определено хвана вече окото на не една или две дами, какво остава за младата актриса. А и както изглежда, Гроздева се разбира добре с Петя и сигурно ще удари едно рамо на зараждащата се любов между младите, пише "Блясък".

Дикова сподели още, че с Христо вече са си раменили няколко писма. Тя обаче се усъмни дали VIP Brother не им е спрял кореспонденцията, защото от известно време не била получавала нищо от него. Петя не скри вълнението си, докато говореше за сина на Мария. Тя обаче остана малко разочарована, че не успя да го види сред публиката по време на лайфа.

От известно време се носят слухове, че гаджето на Дикова, баскетболистът Станислав Славейков, не издържал да бъде сам, зарязал актрисата, докато тя събира пари в Къщата и се върнал при старото си гадже. Тъй като участниците във VIP Brother често получават информация от външния свят, едва ли за Петя е останала тайна развръзката на взаимоотношенията й със спортиста. Сигурно за това тя толкова спокойно сподели пред Ники Кънчев и пред зрителите симпатиите си към Христо.