В град Любимец, познат като Меката на дините, се събраха над 100 първокачествени, зрели, сочни дини, 15 от които се бориха за титлата "Баш дини" на сезона.

Фолк певицата Андреа връчи голямата награда от "Мастика Пещера" на гордия собственик на 22-килограмова любеница, която изпъкна по размери и сладост сред останалите. "Mастика Пещера" награди всички майстори диневъди с бутилки страст на кристали и голямо шоу.



Конкурсът на сезона се провежда за втора поредна година в Любимец. Въпреки това обаче сред двехилядната публика имаше голям брой хора, които мислеха, че идват на конкурс за големи гръдни обиколки. Това провокира актьорите от "Шоуто на Слави" Мариан Бачев и Краси Радков да спретнат импровизиран конкурс за пищни гърди, като по усмотрение събраха участнички от публиката.



Водещите измериха лично с метър и наградиха с кашон мастика "Пещера" и титла "Мис Баш дини" на сезона знойна 30-годишна девойка с обиколка 95 см.

В журито на конкурса беше кметът на Любимец Янко Кючуков, една от фолк "дините" на миналите сезони Емилия и най-скандалното лице в рекламите на "Мастика Пещера" досега - Андреа.

Русокоската не пропусна, без да иска, отново да заголи своите "дини", които неотдавна лъснаха в папарашко видео в интернет. Сред публиката ясно се чуваха подмятания от типа "Видя ли ги?" - "Кристално!".

източник: "Стандарт"

Сн.: Haskovo.info