Анджелина Джоли и Брад Пит заформили поредния скандал помежду си, след като актрисата разбрала, че мъжът й е поканил на гости в имението им във Франция красавицата Рейчъл Макадамс. 

Една от най-сексапилните двойки в света почивали в огромната си къща в европейската страна. Брад Пит решил да събере част от приятелите си там, писа списание In Touch. Сред поканените обаче била и актрисата Рейчъл Макадамс, която участва в новия филм, продуциран от компанията на актьора. 

Когато разбрала, че Брад Пит очаква в имението им да пристигне и младата актриса, Анджелина Джоли побесняла, съобщава .

„Брад Пит се опита да обясни, че е поканил Макадамс единствено защото се опитва да бъде добър домакин, разказал приятел на двойката. - Анджи обаче не искаше да слуша обясненията му и го обвини, че се опитва да се отдаде повече на удоволствието, отколкото на бизнеса."

 „Анджелина Джоли ревнува от Рейчъл още от момента, в който видя снимки на нея и Брад, направени на афтърпарти в Ню Йорк", разказал приятел на актьора. Анджи побесняла най-вече от факта, че Пит не се допитал първо до нея, когато поканил Рейчъл Макадамс да участва във филма, който продуцирал. „Когато разбра за Рейч, Джоли издърпа настрана Пит и започна да му крещи и да го обижда."