Крис Браун, който напоследък е по-популярен заради побоя, който хвърли над гаджето си Риана, отколкото заради певческата си кариера, не може да се примири, че е загубил сродната си душа. Певецът използва всеки удобен случай да поднесе извиненията си на перлата от Барбадос, съобщава.

След като удари на камък със сълзливите си послания от телевизионния ефир, Крис Браун публикувал съобщение на страницата си в Twitter. То гласяло „Сърцето ми не е цяло... То е изпълнено с обич към феновете, кариерата, приятелите, семейството, Господ. Но ми липсва някого или нещо". Очевидно е, че става дума за това колко много искал да спечели обратно любовта на Риана, коментират клюкари отвъд океана.

Побойникът обаче явно се е усетил и е разбрал, че с този страдалчески имидж не изглежда особено мъжествен в женските очи. Малко по-късно изтрил съобщението и на негово място качил импровизиран клип на най-новата му песен, подходящо озаглавена „Променен мъж". Видеото съдържало снимки на него и Риана от периода, когато били заедно. На тях те се смеели и изглеждали на върха на щастието си.

„Извинявайте, всички. Просто имам кофти ден", оправдал се Крис Браун пред приятелите си в мрежата. Също така той признал, че би направил всичко, за да си върне Риана. Крис щял да страда непоносимо, ако тя си намери друг мъж.