Есента ще донесе много приятни мигове на изкушените от поп-фолка, един от които е спектакълът "Глория - 15 години". На 22 октомври Примата на поп-фолка ще изнесе своя трети самостоятелен концерт в зала 1 на НДК - София.

Остават само няколко дни до юбилейния спектакъл на певицата, в който тя ще разкрие пред публиката тайната на своя успех. В програмата Глория е включила най-големите хитове в своята 15-годишна кариера, както и няколко нови песни. На сцената на Зала 1 в НДК ще се състои и премиерата на видеоклипа на последната песен на звездата - "Хипноза", информира телевизия „Планета".

Най-голямата изненада в шоуто е, че на сцената до Глория ще излезе и Азис, за да изпълнят своите съвместни песни. На сцената ще се появи и нейната дъщеря Симона, за която това ще бъде първа голяма изява на сцената, заедно с известната си майка.

Глория и Симона ще изпълнят дуета "Моята първа награда", който зрителите на телевизия "Планета" вече познават. Грандиозният спектакъл с участието на балет "Магия" и формация "Етноритъм" ще завърши с фолклорна китка и много настроение.