Русата Златка и новата й изгора вече не са толкова потайни. В публичното пространство се появи видео, на което Райкова страстно мляска мъжа. Оказа се, че красавицата е яхнала млад жребец. Той е само на 27, а тя вече е в отбора на 36-годишните. Според последните спекулации момчето е от арменски произход и е много заможно, въпреки крехката си възраст. Златка не е първата известна дама в леглото му. В списъка на момчето влиза и друга плеймейтка – Моника Валериева.

Мачото предпочитал какички и бившата на Благо не била единствена в списъка.Райкова се похвалила пред приятелки, че новият й мъж бил доста щедър и редовно я глезил със скъпи подаръци. Междувременно бившият на Райкова – Благо Джизъса, също започна начисто с нов партньор. Той обаче е напълно разорен и в последните две години Златка била тази, която изкарвала парите.Някои намекват, че това била причината половинката му да изстине към него.

Благой не само че не вадел пари, ами профуквал състоянието й и демонстративно й изневерявал. Хиртрата Златка добре въртяла модната си марка. Според запознати в добрите месеци тя успявала да реализира 100 000 лева оборот, от които чистата печалба била 30 000лв. Уикенд припомня, че Златка произвежда евтина конфекция и я продава чрез интернет.