Зрителите на "Ергенът" недоволстват от последната му среща с Людмила Костадинова, която постоянно злослови по адрес на другите момичета. Люси има доста високо мнение за себе си и самочувствие без покритие, което дразни феновете на шоуто, забеляза Lupa.bg. Фейсбук е заринат от подигравателни снимки на зъбите и носа на брюнетката. Зрителите се гаврят и с любимата фраза на Виктор, която е "много мило". "Тя му казва харесвам те, а той отговаряше: Ами това е много мило!", гласи коментар на фен на предаването.

"Людмила ,освен че е завистлива и злобна е много неприятна личност. Интригантка е. Знаете ли защо Виктор я целуна в началото. Защото я чу на коктейла да разказва как той я питал какво е италианската целувка, а после не я е целунал. За да не го излага пред другите жени я дръпна настрани и целуна от хорски срам е точното определение. Тя като си повярва се ухили до оголване на венеца. Ще изплаши децата вече няма баба Яга с Люса ще ги плашим. По принцип усмивката би трябвало да краси човека, дефакто в случая е точно обратното", коментира зрителка.

"Много противна, със самочувствие до небето, обаче без покритие" - допълва друга. „Проблемът на повечето мацки вътре е, че просто не са разбрали къде влизат. Това е ТВ шоу. Не агенция за запознанства. И ергенът не в шоуто за да се жени, а за да забавлява публиката. В реалния живот 2/3 от въпросните девойки нямаше да бъдат дори поканени на кафе от Виктор. А вътре са ухажвани, изслушвани, целувани.... И това ги (п)обърка. Всяка, която бе целуната насаме, се помисли за различна и специална, повярва си, че е Избраната. И... забравиха, че са в шоу. Шоу, надзиравано от сценаристи и режисьори, с внимателно планирани срещи и планирани целувки, за да бъде интересно и вълнуващо за зрителите", смята почитателка на "Ергенът".