Габриела от "Ергенът" реши да признае, че е сгодена, но не за Виктор Стоянов. Преди дни се разкри, че блондинката има гадже, с което бе на екзотична почивка в Доминикана. Явно обаче това не е всичко. Оказа се, че устатата Габи се сгодява за втори път за един и същи мъж, след като първият годежен пръстен захвърлила на кръговото в столичния квартал "Надежда".

Двамата имат десетки снимки от топлото си приключение, а след масовия хейт тя реши да разкрие, че мъжът от снимките е годеникът й. Той се казва Димо Шолин, като двамата са били сгодени преди Коледа, но след скандал Габи се ядосала и решила да се разделят. После се сдобрили пак и отпрашили за Доминикана, където отново й предложил.

Димо Шолин има своя погребална агенция, която процъфтява, особено в тези ужасни времена, в които смъртността се покачи в пъти повече. Явно Габриела наистина не е стигнала до финал на шоуто, след като се хвали с нов мъж и годеж. преди дни в предаването Габи сподели, че е готова за сватба.

"Аз вече искам да се женя. За мен е изключително важно мъжът ми да знае много вицове и да ми ги разказва вечер за лека нощ. Това е първото изискване. Освен това – да е изключително толерантен към мен. Например, ако ми се ходи на дискотека, а на теб ти се спи, пиеш две кафета и отиваме на дискотека!“