Ще гледаме ли секс с „Ергенът“ питаха фенове Дениз Хайрула, която участва в шоуто. Натуралната красавица е отдавна известна в социалните мрежи. Тя беше любовницата на покойния бизнесмен Христо Сираков. Именно заради него Дениз ронеше крокодилски сълзи в ефир, но зрителите отсякоха – фалшива си. Всички в "Ергенът" се вълнуват обаче от две неща – коя е победителката и ще има ли е секс във вилата. За първото източници твърдят, че победителката е вече ясна, а името ѝ циркулира из нета.

За спечелила се сочи рускинята Виктория, която помним от „Мастършеф“. Дениз обаче отговори на втория въпрос и изглежда, че доста скоро ще имаме възможност да разберем. "Ще има ли секс в шоуто", пита последовател в Instagram в чат с плеймейтката, а Дениз му отговаря, че ще разберем в четвъртък, но зрители вече скочиха срещу софт порното, според тях, което видяха малко след 9 часа в последния излъчен епизод на шоуто.

Тогава Ергенът отведе Александра на разходка с лодка до остров, където двамата се мазаха обилно с мед и мляко според традицията от времето на Клеопатра.Зрители обвиниха продукцията в нарушение на правилата на СЕМ с излъчване на секси кадрите, но други им отговориха, че няма нужда задължително да се гледа Би Ти Ви в този час.