Психоложката Александра и моделът Дениз размениха гневни реплики край басейна в „Ергенът“. Всичко започна от това, че Дениз се подразни на пръските, които Алекс прави с краката си. - Казах да предупредиш, ако ще пръскаш, за да стана – каза Дениз.
- Извинявай, но в момента говориш като ревнива жена. Просто ме остави на мира.
- От кое ревнувам? Ти се правиш на интересна.
- Защо точно ти си забелязала, че се правя на интересна – отвърна Алекс.
- Нали си психолог, бе… Ти не си никакъв психолог, брат. Ти не знаеш как да говориш.
- Погледни си изреченията и след това говори. Да говориш с „брат“ на една красива жена.
- За мен ти не си красива – отсече Дениз.
- Излагаш се.
Пред камерата на риалитито моделката коментира за Александра: „Тя е единствената, която иска да привлича внимание с всякакви например… така да се покажем, тук дупето така. Аз имам много хубаво дупе, много хубаво тяло, но не го правя това. И мен това ме дразни. Очевадно е, че тя иска внимание“. По време на скандала Дениз нарече 33-годишната Алекс „стара мома“. „Много ниско ниво на култура. Изключително обидена съм. Не мога да повярвам, че съществуват такива хора“ – коментира Александра.

Двете не се харесват още от самото начало. Затова се заяждат дори за дребни неща. Много неприятно, защото може и да се хванат за косите. Така го усещам“ – анализира Венета. Огънят се разгоря още повече, след  края на епизода вчера вечерта. Той се прехвърли в социалните мрежи, след като Венета Костова се включи в Instagram, за да даде разяснения около драмата между Дениз и Александра. Любителката на чистото узо, която го играе приятелка на Дениз, каза, че плеймейтката била помолила Александра няколко пъти да не я пръска с вода, но психоложката продължила и казала, че не ѝ пукало.

"Скандалът го започна Александра, а не Дениз, която я помоли да спре. Дениз е много културна и възпитана личност, приятелка ми е", сподели Венетка. Последва и мигновена реакция от Александра, която опроверга думите на Венета и каза: "Това е пълна лъжа!"