„Ергенът“ очевидно ще надмине по популярност като предаване „Биг Брадър“, а ровенето в бельото на участниците тече с пълна сила. Още миналата година, когато бе обявено започването на снимките на шоуто, стана ясно, че Виктор има жена до себе си. Според някои ползватели на фейсбук - това е Християна Парова, годеницата на Виктор Стоянов - Ергенът. Не е ясно обаче дали са се разделили преди началото на шоуто или са се разделили само, докато мине шоуто.

С днешна дата той декламира от екрана, че последната му любовна история е приключила нещастно и той се лекува с разбито сърце в компанията на вече 21-те мацки. Те обаче също са там, за да ги показват и поне две от тях имат връзки в живота. Плеймейтка Дениз Хайрула и сексапилната готвачка от "Мастършеф" Виктория Капитонова май имат човек до себе си, въпреки че са част от продукцията. Това сочи последната мълва, а двете девойки отказват да коментират темата имат ли човек до себе си от месеци насам.
Според клюката Хайрула има връзка с роден бизнесмен от Източна България. Те са заедно от близо година, а снимките на "Ергенът" приключиха в средата на ноември миналата година.

Дениз стана популярна с изявата си в "Плеймейт". Въпреки че не спечели, славата бързо я застигна. Виктория нашумя с изявата си в "Мастършеф". Рускинята нееднократно е изтъквала, че има мъж до себе си. Твърди се, че гаджето й е популярен бизнесмен от Благоевград.

Капитонова отказва да коментира личния си живот в последно време. Дали това е заради участието й в "Ергенът", или има проблеми във връзката си, само тя знае. За деня на влюбените - Св. Валентин, тя се похвали с букет, ала отново не разкри дали е от любимия й.
"Това не е ваша работа - отговаря тя на последователите си в социалните мрежи, където е доста популярна. - Когато се записах за "Ергенът", минавах през определен период от живота си, за който вие също не знаете", казва още чаровната рускиня, цитирана от „България днес“