Нели Иванова, първата победителка от формата "Сървайвър" в Доминикана преди 16 години, не е разказала на двамата си сина за участието си в телевизионното риалити. Hotnews.bg припомня, че тя стана майка на първото си дете след 7 години чакане и 4 процедури ин витро. Днес брюнетка се радва на още едно хлапе, съвсем малко от мъжа си Иво, с когото се запозна по време на пътуване в Индия. Иванова призна в интервю за bTV, че може би сега е моментът да сподели с големия си син за престоя си в Доминикана.

"Това е преживяване, което се помни цял живот" - казва тя в студиото на "Тази събота". Спомня си, че преди да замине имала известни колебания, защото се притеснявал какво се ще случи с нея след това. Час и половина размисъл обаче успяват да я убедят да го направи. И тръгва с една раница, в която има само къси панталони, бански, дълги панталони, шапка и чорапи. В Доминикана не й липсвало нищо, освен близките. Просто емоциите от предаването веднага я завладели изцяло.

Най-трудният момент бил, когато 5 дена ги валял дъжд:"Когато си 5 дена мокър, без храна, мръсен, гладен, в един момент си казваш - "Какво правя тук, защо съм дошла". Остава, защото си дава сметка, че е минала твърде дълъг и труден път, за да се откаже. След като се връща от Доминикана, бургазлийката заминава за София, където започва работа в телевизия. Новият "Сървайвър" стартира на 21 февруари по bTV.