Със стара снимка от пътуване на Малдивите привлече вниманието Мария Игнатова. Блондинката често почиваше на райското място с най-добрата си приятелка Алекс Раева, която е запалена гмуркачка, по времето, когато бе гадже на Димитър Рачков. Явно тогава в компанията е бил и единственият й син Виктор Димитров, който наднича под краката на майка си до палма.

Наследникът на Игнатова е плод на любовта й със собственика на дискотеки Петко Димитров, който днес е щастлив с бившата тацьорка Яна, с която се загаджи в „Денсинг старс“. Двамата има двама син, а Яна отглежда и Виктор като свое дете. Младежът бе заедно със семейството на баща си на Нова година, защото живее предимно с татко си. „Синът ми вече е голямо момче, което дори ме успокоява при поредната публикация с лъжи от жълтите медии“, похвали се преди време Игнатова, която е забранила на приятелите си да коментират написаното за нея.

14-годишният Виктор срещнал доста проблеми при дистанционното обучение и затова през лятото залягал над уроците. Двамата с майка му се разбират чудесно и тя никога не му е повишила глас, похвали се Игнатова. Hotnews.bg разполага и с последната снимка на Виктор от социалните мрежи, в които той не е много активен. На фотото, което вече няма как да бъде открито той отива на училище със свой приятел. Hotnews.bg припомня, че преди няколко седмици Игнатова отново пусна архивна снимка от Малдивите, които очевидно доста й липсват.