Най-дългогодишната водеща Гала стана на 55 години в неделя и получи мило обяснение в любов от любимия си Стефан. „Моята любима! Неуморен творец, прекрасен човек, истински лидер в категория "определящ фактор", супер секси дама и верен приятел - сигурен съм, че ще я припознаете в едно или няколко от тези определения, а и те са само част от палитрата, обрисуващата Гала. Щастлив съм, че 15 години се наслаждавам на всичките нюанси и никак не съм се наситил.

Да издам, че харесва рождения си ден само като календарна дата, не като събитие и предлагам да я затрупаме с готини пожелания, за да каже утре в ефир, че я боли лицето от целодневно усмихване“. Десетки честитки наистина затрупаха Гала в социалните мрежи, а в понеделник сутрин тя получи и благопожелания на живо в ефира на „На кафе“. Панелистите й бяха купили подарък чаши за вода от скъпарския магазин на мъжа на Гери Малкоданска. подаръкът е доста скучничък, още повече че миналата година Гала получи подобни чаши от същото място.

В събирането на сумата се включили и двете синоптички, които липсват като ководещи заради скорошното раждане-Малкоданска и Никол Станкулова. Гала бе ослепителна в череп панталон и блестящ потник. Още в 9.30 тя почерпи със шампанско колегите си. В разговор с фенове преди седмица Гала призна, че не прави торта за личния си празник, чу Hotnews.bg. В събота вечер преди рождения си ден тя се включи на живо в разговор с фенове в инстаграм в компанията на дъщеря си.