search icon
search icon

Алекс без Дани и на купона за рождения й ден

Instagram

Instagram

Петканова отбеляза и празника на сина им Габи, отново без бащата

Категорично е разпадането на семейство Петканови, което даде заявка в тази насока още в началото на миналата година заради апартаментна делба.

В петък вечер Александра празнува рождения си ден и на партито, което спретна в изискан столичен ресторант, не беше забелязан възлюбения й Даниел. Лудият репортер не беше поканен, макар и да се води че живее под един покрив с рожденичката, а причината е повече от ясна. Един от гостите на празненството на благоевградчанката издаде, че самата тя е признала, че има семейни проблеми и с мъжа й са разделени. Тя намекнала, че отново причината е свързана с имотните им владения. Александра била изумена от поведението на Дани и поставените условия за собствеността на имуществото им.

На купона по случай 28-ия й рожден ден, моделката-инфлуенсър не загуби доброто си настроение. Днес тя пък празнува рождения ден на сина си Габриел, който навърши 3 годинки. В постовете й в социалната мрежа, таткото (явно наказан) не присъства по никакъв начин. "Иска ми се в момента да съм на мястото на Габриел. През детските му искрени очи да виждам света без граници и предели. Да бъда лека отвътре, да получавам безусловна любов", призна в пост красавицата с опериран нос. И продължи: "За щастие, благодарение на децата ни, имаме възможност да съпреживяваме настроения и емоции отново и по-осъзнато. Децата са смисъл!"

Даниел Петканов не присъства по никакъв начин и в друга от честитките за малчугана им. "Честит Рожден Ден, Габриел! Благодаря,че ме дари с честта да бъда твоя майка.Ти си изключително дете! Ти ми даде цел в живота и ти благодаря,че ме караш да се чувствам горда и щастлива всеки ден. Преди известно време на въпроса: "Какъв ще станеш като пораснеш?", Габриел ми отговори: " ЧОВЕК!" Пожелавам ти да останеш добър ЧОВЕК завинаги, независимо с какво те сблъсква съдбата. Обичам те!", реди мисли гордата мама. 

За сметка на нейния егоизъм, Даниел се включи по повод празника на сина им с обща семейна снимка и дълго и емоционално признание: "Аз съм от хората, които смятат, че няма нищо по-логично от това, когато човек стане родител да пренареди приоритетите в живота си. Затова и когато Габриел се появи преди 3 години на днешния ден на белия свят без да си налагам тази промяна, тя се случи от само себе си", започна изповедта си кадъра на журналиста Милен Цветков.

"Родителите имаме много голяма отговорност към своето поколение, не е шега работа това. Затова съм си поставил за цел да се опитам като негов баща да го науча поне на три основни правила в живота: НЕ лъжи, НЕ мрази и не казвай НЕ МОГА. Понеже аз съм ги правил и трите изброени и то в немалко количество през живота си - знам как съм се чувствал след това (обикновено изпитвам съжаление, че съм го сторил). А съжалението е за слабаци, той трябва да бъде силен, разбиращ, всеотдаен и добър. И сега се сещам още нещо в този контекст, което бих му споделял често - ВСИЧКО е за добро. Дори лошото. То е урок и при това ценен", написа Петканов, като в последните му думи разковничето явно е наболелия проблем между него и половинката му Алекс. "Животът е дар, да е честит малкият Габриел и всички деца изобщо! Те са чисти, те са отговорност, те са съдба, те са живот!", финализира в посланието си лудака.

Още от hotnews

Коментари