search icon
search icon

Ето как Филип Плейн разкри пола на бебе №2

Дизайнерът има един син

Дизайнерът Филип Плейн и половинката му Лучия разкриха пола на детето, което очакват на специално "бебешко" парти. Плейн и блогърката Лучия Бартоли отпразнуваха предстоящото раждане с много балони и гости, на което стана ясно, че моделиерът ще става мъжки татко отново  Плейн вече има един син, на 8 г., който живее с майка си в Бразилия. Двамата с Лучия твърдят, че не са знаели пола на бъдещето си дете до момента на партито. Двамата са заедно от 3 години.

24-годишната Лучия има YouTube-канал, в който споделя рецепти, разказва как да се гримират дамите и споделя снимки от живота си с Плейн. Говори се, че двойката се е запознала в Инстаграм. През 2019 г., малко преди да се запознае с Лучия, Плейн се раздели с Джъстин Градек и се събра с бившата си – звезда от риалити шоу – Морган Осман. по-рано той бе обвинил Морган в клевета, защото тя бе заявила, че е мошеник, пише Hello.

Всъщност Плейн има доста интересен личен живот. През 2011 г. се среща с Линдзи Лоън, а през 2013 г. става баща. Няколко месеца по-късно пък публикува снимки с руска красавица на име Оксана, романът с която продължава почти 3 години, напомня Woman.bg.
 

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари