Лучия Бартоли e известна с това, че е красивата приятелка на Филип Плейн и... и май с нищо друго. Е, превърна се в инфлуенсърка, модел и изобщо всичко модерно, което едно момиче може да си мечтае да бъде, когато е гадже на мъж като Филип.Брюнетката обича да се снима, което е задължително, ако искаш да инфлуенсваш наляво и надясно. Всичко си има граници!

На една от последните си фотосесии за Instagram хубавицата май малко е прекалила с удължаването на пръстите. Докато едни припадат по обработените снимки, то други искрено се забавляват в коментарите. Ние се питаме обаче едно - как е възможно красавицата да позволи подобни очевидни издънки. Ако кадрите не са обработени, то тогава всичко се дължи на поза, ъгъл на снимане и светлина, но пак изглежда супер странно. Надали Лучия особено много е обърнала внимание на хейтърските коментари, а и защо ѝ е!? Красавицата до съвсем скоро се занимаваше с ремонта и обзавеждането на двореца, в който тя и Филип живеят. Любовното гнезденце било закупено от Плейн за скромните 280 млн., долара и се простира на цели 14 декара.

Интериорът на къщата е хем модерен, хем като в някой дворец от ерата на френските крале. Наскоро писахме, че именно това провокира някои коментиращи да нарекат къщата кичозна и лишена от домашен уют. Но същите обвинения се сипят и по повод модните колекции на Плейн, което не ги спира да се харчат като топъл хляб, пише vbox7.