search icon
search icon

Алекс Петканова остана без дрехи (Видео)

Моделът сама призна, че е сгрешила

Без дрехи и грим – така се озова българският модел Александра Петканова в Белград, където красавицата засне реклама за голяма компания за грим. Родната звезда бе избрана да заснеме промо материалите – фотосесия и видео – заедно с представителки и на Сърбия и Хърватия. Вечерта преди да застане пред камерата обаче Петканова загуби багажа си. Това вероятно се е случило при сменяването на полетите. Самият модел признава, че е сгрешила, като е решила да пътува със самолет до западната ни съседка. Причината – за да стигне до Белград, тя е трябвало да се прекачи на друг самолет от Мюнхен.

„Ура, пристигнах успешно в Белград, макар с много тичане, защото мислех, че ще изпусна втория ми полет, понеже първият самолет закъсня доста“, казва Алекс във влога си минути преди да разбере за загубения багаж. За радост, от летището в сръбската столица намират куфара й, като обаче успяват да й го предоставят не на същия ден, а часове преди полета й обратно към България.

„Реално имах само дрехи и гримове в куфара. Ще пристигне на следващия ден в 13 ч., а аз се връщам обратно в 17, така че няма да идвам да го взимам по-рано“, сподели на последователите си още Петканова. Приключението до Сърбия всъщност се е състояло още през месец декември, въпреки че моделът едва сега разказва подробности от него. Въпреки липсата на късмет в първия ден от заминаването си, проектът накрая завършва с положителен знак за българката, казва още тя.

източник:Монитор

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари