search icon
search icon

Бащата на Денис Теофиков разтърси с тази снимка

Данна бе сред първите, които я хареса

Денис Теофиков грейна на величествена картина! Творбата се появи във фейсбук профила на неговия баща Атешкан и хиляди потребители успяха да я видят. Авторът на картината е неизвестен и не иска да разкрива самоличността си, вероятно за да не трупа популярност от кончината на Денис.На паното е пресъздадена една от най-популярните снимки на Теофиков, която приживе беше използвана за анонсиране на негови участия. Отлично са нарисувани чертите на лицето му, прическата му и дори извивките на тялото. Прави впечатление, че творбата е рамкирана, т.е. е в напълно завършен вид.

Данна, която беше колежка на Теофиков и е най-младата фолкпевица у нас, беше една от първите, които публично показа, че харесва творбата. Паметта на Денис не за пръв път е запазена с арт произведение. През ноември м.г. младите надежди на попфолка Антонио и Лео, които бяха сред най-близките приятели на трагично загиналия 21-годишен младеж, му посветиха песен. Двамата се събраха за записа на дуетната творба, която носи името "Един от нас" и разказва за емоциите, които връхлитат изпълнителите, когато си спомнят за Денис. "Колко много исках тази моя мечта да се сбъдне... да пея с теб на една сцена. Почивай в мир! Обичам те!", заяви емоционално Лео.

От страна на Антонио това беше пореден жест към починалия му колега. Певецът първо обяви, че спира участията си за 40 дни в памет на Теофиков, а след това си направи и татуировка върху сърцето."Всичко е договорено със семейството на Денис, както и това песента да не бъде качена в неговия канал в ютуб. Те предложиха да бъде пусната в канала на Леони, който е баща на Лео. Всички средства от песента ще бъдат дадени на родителите на Денис. Нищо от това, което правим, не е за слава. Всичко е за Денис", сподели преди време пред "България днес" Антонио.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари