search icon
search icon

Ето как Алекс Петканова показа, че още е с мъжа си

Даниел шета из къщата в затворения комплекс

Александра Петканова опроверга слуховете от последните дни, че пак се е разделила с мъжа си. Манекенката показа домашна фитнес тренировка със сина си Габриел, а на заден план се вижда съпруга й, който шета в кухнята. Той носи фланелка с надпис „бунт“, но очевидно не се бунтува срещу домакинските задължения в баровската къща в затворения комплекс край София, видя Hotnews.bg. Семейството периодично пуска фитила, че приключва, но след това скоростно се събира с цел да прилапа нов спонсор, който да рекламира чрез тях в социалните мрежи.

Помните колко протяжно беше късането им заради това, че не могат да разделят апартамента и да се разберат кой носи повече пари в семейството им. В началото на годината лудият репортер Даниел Петканов намекна, че в живота му предстоят големи промени и заяви, че се надява всичко да е за добро.

Той не разкри повече, но една от версиите е, че той и моделката са се разделили. Намеците в тази насока не липсват. Последната им обща снимка е чак от началото на декември миналата година. Тогава те са се снимали с доктора, който им направи прословутите ринопластики. 

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари